Wat doet Edulogia achter de schermen tijdens deze crisis?

Richtlijnen voor aanbevelingen:

Edulogia is initiatiefnemer van een taskforce samengesteld uit alle sectorvertegenwoordigers om samen met de overheid een veilige, gefaseerde opstart voor te bereiden van de opleidingen en bijscholingen.

Onze acties:

Wij hebben er voor gekozen om al onze open opleiding in het voorjaar te annuleren.
Waarom? Om al onze klanten de kans te geven om zelf de draad op te nemen en hun medewerkers volop in te zetten. Eveneens om risico’s te vermijden door personen in klaslokalen samen te zetten.

Wij richten een webinar in voor ondernemingen om hen te leren een strijdplan op te maken voor het post-corona tijdperk. Zodat zij niet bij de pakken blijven zitten, maar breder durven kijken en zo deze crisis hopelijk kunnen overleven en misschien zelfs groeien nadien.

Onze langdurige opleiding ‘rijlesgever worden’ wordt van op afstand verder gegeven zodat de kandidaten toch klaargestoomd worden naar de eerstvolgende zittijd.

Wij zijn bezig met de uitbreiding van ons online platform, waar je in de toekomst alle documenten van de opleidingen die je gevolgd hebt, kan terugvinden. Op deze manier vind je ze makkelijk terug en dragen wij ons steentje bij aan het milieu.

Interessante ontwerpen worden omgezet in ideeën, die worden op hun beurt uitgewerkt en in een live webinar gegoten of een online training.

Wij blijven steeds op zoek naar nieuwe partners en nieuwe ideeën zodat wij jullie steeds vernieuwende opleidingen kunnen aanbieden. Zo hebben wij tijdens deze periode al een aantal nieuwe contacten gelegd.

Bereikbaarheid Edulogia:

Vanaf 27/04/2020 zijn wij opnieuw zowel via mail als telefonisch te bereiken elke werkdag van 07u30 tot 16u00 en op vrijdag van 07u30 tot 14u.

TOP